Yritys

Ainutlaatuiset pintaratkaisut kotimaisen kehitystyön tuloksena

Olemme elämäntyönämme tutkineet ja kehittäneet tuotteita, joilla saavutetaan mahdollisimman korkea puhtauden taso erilaisilla pinnoilla pienemmällä vaivalla. Alun perin teollisuuden tarpeista lähteneen kehitystyön tulos on saatu nyt myös kotitalouksien käyttöön!

Tuotemerkki ja innovatiivinen teknologia

Yhtiömme käyttämä Avalon® on Millidyne Oy:n tuotemerkki. Innovatiiviset tuotteet perustuvat huippuluokan teknologiaosaamiseen, jotka ovat Millidyne Oy:n kehittämiä ja valmistamia. Taustalla on metsäteollisuuden tarpeista lähtenyt pitkäjänteinen, yli 15 vuotta jatkunut kehitystyö. Laadukkaat ja toiminnalliset nanoteknologiaan perustuvat pintaratkaisut parantavat ihmisten viihtyvyyttä ja turvallisuutta erilaisissa tiloissa.

Tutkitusti tehokas tapa pitää pinnat toimivina

Avalon®-tuotteita on tutkittu mm. Hjelt-instituutissa, Helsingin yliopistossa, Turun yliopistossa ja VTT:ssä. Tulokset ovat osoittaneet, että Avalon®-tuotteita käytettäessä pinnat pysyvät paremmassa kunnossa, puhdistustulos on parempi, hygieniataso on korkeampi ja puhdistukseen käytetty aika sekä puhdistus kemikaalien tarve vähenevät. Kyseessä on siis ympäristö ystävällinen valinta.

Avalon®-pinnoitteen ansiosta pinnan kulutuskestävyys paranee huomattavasti, mikä on osoitettu mm. Erichsen-kulutuskokeilla.

Ainutlaatuinen ratkaisu sekä koteihin että julkisiin tiloihin

Avalon® soveltuu monenlaisille pinnoille: lasi-, rosteri-, muovi-, keraami- ja teräspinnoille esimerkiksi hisseihin, seiniin ja lattioihin. Avalon® on läpinäkyvää eikä muuta pinnan tuntumaa tai tee pinnoista liukkaita. Kemiallisesti tarttuva Avalon® on kestävä ja turvallinen käyttäjille sekä kotona että julkisissa tiloissa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!Please leave this field empty.