Avalon®-tuotteet auttavat pitämään veneen kunnossa helposti – sekä sisältä että ulkoa, aina pohjasta hyttiin.

Veneen pesu ja pinnoitus | EnsioTec Oy

Avalon® Marine

Avalon®Marine on nykyaikaisen nanoteknologian taidonnäyte vaativien ja arvokkaiden pintojen puhtaanapitoon. Ohut pinnoitekalvo tekee veneen pinnoista voimakkaasti vettä ja likaa hylkivän.

Vene tai isompikin paatti kuntoon ympäristöystävällisesti

Avalon®-pinnoitteet on hyväksyttyjä tuotteita veneen kunnossapitoon. Tuotteet ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto vanhoille myrkkymaaleille ja – kemikaaleille. Avalon® veneilijöille suunnatuilla pinnoitteilla on paljon veneilijän arkea helpottavia ominaisuuksia. Veneen pohjan pinnoittaminen Avalon® Oceanilla estää tehokkaasti kasvustojen syntyä, jolloin polttoaineen kulutus pysyy pienempänä ja ohjattavuus säilyy hyvänä. Pinnoitus vähentää tutkitusti veden kitkaa 10 %. Avalon® Marine helpotetaan veneen muiden pintojen puhtaana pitämistä.

Pinnoitus tekee veneen puhtaanapidosta helpompaa

Avalon® Ocean -pinnoitteella käsitellään veneen pohja ja Avalon® Marine -pinnoitteella ulkopinnat sekä sisätilat. Sen jälkeen veneen puhtaanapito on vaivatonta: lika ei pääse pinttymään ja pinnat kestävät paremmin myös kulutusta. Veneen ulkonäkö kestää uljaana pidempään ja vaatimattomampikin paatti saa ansaitsemaansa lisäloistoa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!Please leave this field empty.