Kotitalouksille

Nykyaikaisilla tuotteilla kodin puhtaanapito on helppoa ja tehokasta. Ainutlaatuisilla Avalon®-tuotteilla voit yhdellä kertaa puhdistaa, desinfioida ja pinnoittaa lähes kaikki kodin pinnat wc:n hanoista kaappien oviin.

Kodin puhdistusaine | EnsioTec Oy

Avalon® Koti

Avalon®Koti on perustuote, joka sopii lähes kaikille kodin pinnoille: esimerkiksi tasoille, pöydille, kaappien oviin ja kahvoihin, lavuaareihin ja hanoihin.

Lasin puhdistus | EnsioTec Oy

Avalon® Lasi

Avalon® Lasi on helposti puhdistuva pinnoite kodin lasi- ja keraamipinnoille. Sen ansiosta esimerkiksi peilit on helppo pitää tahrattomina eivätkä saunan lasiovet enää kerää pintaansa valumajälkiä.

Rosterin puhdistus | EnsioTec Oy

Avalon® Rosteri

Ei enää sormenjälkiä metallipinnoilla! Avalon®Rosteri pitää kodin ruostumattomasta teräksestä valmistetut pinnat helposti puhdistettavina säilyttäen metallin alkuperäisen ulkonäön.

Tehokasta ja ympäristöystävällistä puhtautta

Avalon-tuotteet tuovat kotitalouksien käyttöön huippuluokan teknologiaosaamisen, joka helpottaa kodin siistinä pitoa. Nanopinnoitukseen perustuvat tuotteet ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä, ja ne sopivat joka kodin viikkosiivouksen perustuotteiksi.

Avalon-tuote tarttuu käsiteltävään materiaaliin muodostaen kestävän, suojaavan pinnan, jolta lika on jatkossa helppo poistaa pelkällä vedellä huuhtelemalla. Aine on läpinäkyvää eikä se muuta pinnan tuntumaa tai tee siitä liukasta.

 

Pinnoittamaton pinta

Avalon®-käsitelty pinta

Avalon-tuotteet pitävät kodin viihtyisänä

  • Kodin pinnat pysyvät entistä paremmassa kunnossa
  • Parempi puhdistustulos – korkeampi hygieniataso ja silminnähtävä puhtaus
  • Puhdistukseen käytetty aika vähenee
  • Ympäristöystävällisyys – erilaisten kemikaalien tarve vähenee.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!Please leave this field empty.