Autonpesu ja -pinnoitus

Avalon®-tuotteita käyttämällä säilytät paremmin autosi arvon. Auton lasi-, maali- ja metallipinnat kestävät paremmin iskuja sekä kulutusta ja ne on helppo pitää puhtaina.

Vanteiden pesu | EnsioTec Oy

Avalon® Vanne

Avalon® Vanne on autojen vanteille suunniteltu täsmätuote, joka vähentää vanteiden likaantumista ja helpottaa niiden puhtaanapitoa.

Tuulilasin pesu ja pinnoitus | EnsioTec Oy

Avalon® Lasi

Avalon® Lasi muodostaa tuulilasille ohuen pinnoitekalvon, joka tekee lasista voimakkaasti vettä ja likaa hylkivän parantaen samalla ajoturvallisuutta.

Maalipinnan puhdistus ja pinnoitus | EnsioTec Oy

Avalon® Maali

Avalon® Maali on puhdistusta helpottava pinnoite maalipinnoille. Se kestää erittäin hyvin mekaanista ja kemiallista rasitusta sekä erilaisia sääolosuhteita.

Autonpesu ja -pinnoitus tuo kauneutta ja pitkää ikää autollesi

Avalon-tuotteet tuovat autonomistajien käyttöön huippuluokan teknologiaosaamisen, joka parantaa niin pintojen kestävyyttä kuin ulkonäköäkin. Nanopinnoitukseen perustuvat tuotteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä, ja ne sopivat käytettäviksi tavanomaisen autonpesun yhteydessä.

Avalon-tuote tarttuu käsiteltävään materiaaliin muodostaen kestävän, suojaavan pinnan, jolta lika on jatkossa helppo poistaa pelkällä vedellä huuhtelemalla. Esimerkiksi itikoiden irrottaminen auton pinnoilta onnistuu vesipesulla. 1–2 kertaa vuodessa käsittely riittää, ja muiden kemikaalien tarve vähenee.

Avalon-tuotteet pitävät auton pinnat kuin uusina

  • Auton pintojen iskunkestävyys, kulutuskestävyys ja ulkonäkö paranevat
  • Tuulilasin pinnoitus lisää turvallisuutta
  • Puhdistukseen käytetty aika vähenee
  • Ympäristöystävällisyys – erilaisten kemikaalien tarve vähenee

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!Please leave this field empty.