Rekisteriseloste

Asiakasrekisteri

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
EnsioTec Oy, Kolohaavantie 7 A, 40320 Jyväskylä, Y-tunnus 2698803-7

Rekisterin nimi
EnsioTec Oy:n asiakasrekisteri

Rekisteriasiat
Puhelin 044 97 80147
Sähköposti asiakaspalvelu@ensiotec.fi

Rekisterin pitämisen peruste ja tietojen saanti
Henkilö on tilannut tai ostanut liikkeestä EnsioTec Oy:n tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen. Tietoja voidaan myös käyttää markkinointitarkoituksiin sekä yrityksen toiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Rekisterin sisältämät tiedot

Etu- ja sukunimi
Osoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Asiakashistoria

Tietojen luovutus
Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Yhteystietojen käytön voi kieltää ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme, osoite Kolohaavantie 7 A, 40320 Jyväskylä tai puhelimitse 044 97 80147.

Rekisterin suojaus
Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella. Tietoaineisto, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksen mukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein ja muin teknisin ja hallinnollisin tietoturvatoimin.

Rekisteröidyn kielto- ja tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käsittely. Kielto tulee tehdä kirjallisesti. Rekisteröidyllä on myös oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja pyytää virheellisten tietojen korjaamista. Tarkastus- ja oikaisupyyntö tulee tehdä kirjallisesti.

Suoramarkkinointirekisteri
Henkilötietolain 19 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
EnsioTec Oy, Kolohaavantie 7 A, 40320 Jyväskylä, Y-tunnus 2698803-7

Rekisterin nimi
EnsioTec Oy:n suoramarkkinointirekisteri

Rekisteriasiat
Puhelin 044 97 80147, Sähköposti asiakaspalvelu@ensiotec.fi

Rekisterin pitämisen peruste ja tietojen saanti
Henkilötietolain 19 §:n mukainen suoramarkkinointirekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käytetään Ensiotec Oy:n suoramarkkinointiin ja etämyyntiin tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään markkinointiarvontojen ja -kilpailujen yhteydessä. Henkilötietoja voidaan myös kerätä ja päivittää Väestörekisteristä, Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton kieltorekisteristä sekä muista vastaavista rekistereistä.

Rekisterin sisältämät tiedot
Rekisterissä voidaan käsitellä mm. seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ikä tai syntymävuosi, sukupuoli, suoramarkkinointilupa- ja kieltotiedot, yksi markkinointiin liittyvä rekisteröityä koskeva tunnistetieto sekä tietojen päivitystiedot.

Tietojen luovutus
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisterin suojaus
Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella. Tietoaineisto, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksen mukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein ja muin teknisin ja hallinnollisin tietoturvatoimin.

Rekisteröidyn kielto- ja tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käsittely. Kielto tulee tehdä kirjallisesti. Rekisteröidyllä on myös oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja pyytää virheellisten tietojen korjaamista. Tarkastus- ja oikaisupyyntö tulee tehdä kirjallisesti.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!



Please leave this field empty.