Pinnoituspalvelut

Lataa esite

Pinnoituspalvelut yrityksille ja julkisiin tiloihin

Pinnoituksen avulla julkisten tilojen pinnoista saadaan kulutusta kestäviä, helposti puhtaana pidettäviä ja hygieenisiä. Tarjoamme pinnoituspalveluita yrityksille sekä erilaisiin julkisiin tiloihin ja kulkuneuvoihin.

Pinnoitus suojaa ja estää bakteerien leviämistä

Pinnoituksella on monta eri funktiota, jotka sopivat erilaisiin käyttökohteisiin.

Lasipintoja pinnoitus suojaa sormenjäljiltä ja muilta epäpuhtauksilta, ja metallipinnoilla se estää veden kuivumisjälkien muodostumisen. Pinnoitus antaa kaikille pinnoille likaa hylkivän suojauksen, jolloin naarmuuntuminen vähenee, graffitit eivät tartuja mekaaninen sekä kemiallinen kuluminen vähenee. Pinnat pysyvät siistimmässä kunnossa näyttäen pidempään uudenveroisilta.

Pinnoituksen jälkeen puhdistaminen on helpompaa, mikä pienentää siivouskustannuksia jatkossa. Pinnoitusliuos itsessään on ympäristöystävällinen, ja vähentyneen puhdistusaineiden tarpeen myötä ympäristöä säästetään entisestään. Pinnoitus vähentää myös huollon tarvetta.

Pinnoitusliuoksen desinfioivan vaikutuksen ansiosta Avalon® tuotteemme ehkäisevät bakteerien leviämistä pintojen kautta, mikä parantaa hygieenisyyttä esimerkiksi julkisissa kulkuneuvoissa ja ambulansseissa.

Pinnoituspalvelua kertaluontoisesti tai säännöllisesti

Teemme pinnoituksia sekä kertaluonteisesti että jatkuvana palveluna. Pinnoituspalvelu sisältää esipuhdistuksen, pinnoitustyön ja pinnoitusaineet sekä kohteen mukaisen viimeistelyn. Pari tuntia pinnoituksen jälkeen tiloja voidaan taas käyttää normaalisti.

Käyttökohteita:

  • Julkiset kulkuneuvot kuten laivat, junat, lentokoneet, linja-autot, metrot ja taksit
  • Julkiset tilat kuten kirjastot, virastot, konsertti- ja tapahtumapaikat, museot
  • Koulut ja päiväkodit
  • Taloyhtiöt ja yritykset
  • Urheilupaikat kuten uimahallit, kuntosalit ja liikuntasalit
  • Armeijan kasarmit
  • Lentokentät, juna-asemat
  • Ravintolat ja kaupat

 

» Tutustu Avalon® tuotteiden sovellus kohteisiin

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!



Please leave this field empty.