Metsosta arjen puhtauteen

Avalon tuotteet tuovat kotitalouksien, autoilijoiden ja veneilijöiden käyttöön nanoteknologian hyödyt. Tuotteet ovat syntyneet teollisuuden tarpeista lähteneen, yli 15 vuoden kehitystyön ja suomalaisen teknologiaosaamisen tuloksena.

Ensimmäiset tuotteet tehtiin Metson paperiteollisuudelle ehkäisemään paperikoneiden likaantumista. Sen jälkeen sovelluksia on laajennettu, esimerkiksi ilmastointilaitteita valmistava FläktWoods käyttänyt Avalon®-ammattilaisille (OEM) suunnattua tuotetta, saadakseen aikaan helpommin puhdistettavat tulo- ja poistoventtiilit.

flaktwoods-blogi

 

Tähän Avalon® sovelluksien sarjaan voimme aina ylpeästi mainita uuden ajan tuulilasinpesuaineet Suomenkin markkinoilla. Toivottavasti sovellusten sarja jatkuu Teidän uusien kuluttajien ja yritysten myötä positiivisella tavalla ”Suomi 100 vuotis hengessä”.

EnsioTec Oy on saanut oikeuden käyttää ja tuoda ensimmäistä kertaa Millidyne Oy:n Avalon® tuotemerkillä varustetut tuotteet kotitalouksien, autoilijoiden ja veneilijöiden hyödynnettäväksi. Avalon® tarttuu käsiteltävään materiaaliin muodostaen kestävän, suojaavan pinnan, jolta lika on jatkossa helppo poistaa. Aine on läpinäkyvää eikä se muuta pinnan tuntumaa tai tee siitä liukasta. Tuote levitetään suihkuttamalla tai nukkaamattomalla liinalla, jolla pinta voidaan myös hangata kuivaksi ja kiiltäväksi. Ainutlaatuisen pinnoiteominaisuuden vuoksi pinnasta tulee jokaisen käyttökerran myötä helpommin puhdistettava, mikä vähentää eri puhdistusaineiden tarvetta ja työtä.

Tutustu Avalon® tuotteisiin. Täältä voit myös tilata Avalon® tuotteita

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!Please leave this field empty.