Avalon® arjen tuotteet puhdistavat, desinfioivat ja pinnoittavat

Jokainen meistä on törmännyt puhdistusaineiden laajaan kirjoon, jossa luvataan sitä ja tätä. Mutta miksi ihmeessä siitä huolimatta olemme aina saman kysymyksen ääressä; pinttynyttä likaa siellä ja täällä – sormen jälkiä unohtamatta.

Vastaukseni Teille hyvät bloginlukijat on seuraava: eri pinnat (kalusteet, peilit, ovet, maalipinnat, kaakelit, hanat, ikkunat jne.) ovat menettäneet käytön myötä likaa ja rasvaa hylkivän ominaisuuden tai sitä ei ole ollutkaan pinnalla.  Pinnat alkavat käyttäytymään päinvastoin eli ”imevät” lian itseensä ja antavat hyvän alustan bakteerikasvustolle, lian kerääntymiselle ja – tarttumiselle. Ja tämän takia kertaluonteiset viikkosiivoukset nykyisillä pesuaineilla takaavat vain hetkellisen puhtauden kovalla työllä eri pinnoilla. Vastaukseni jatkuu; puhdistusta ei pystytä helpottamaan pelkästään sillä tavalla, että pinta muutettaisiin vähemmän kitkaiseksi, vähemmän huokoisemmaksi tai sileämmäksi, kuten helposti voisi käsittää nämä ainoaksi ominaisuudeksi Avalon® tuotteessakin. Avalon® tuotteen ainutlaatuisena pinnoite ominaisuutena pintamateriaaleista häviää pintajännite, jolloin lika ei voi tarttua siihen kiinni ja on poistettavissa helpommin.

Avalon® kolme ainutkertaista ominaisuutta

Kotitalouksille, autoilijoille ja veneilijöille suunnatuilla tuotteilla pinnat pysyvät tutkitusti puhtaampina ja paremmassa kunnossa (VTT). Kolmen ainutkertaisen ominaisuuden myötä:

1. Puhdistus
– Puhdistustulos on parempi ja puhdistukseen käytetty aika sekä puhdistuskemikaalien tarve vähenevät. Kestävä kehitys ja ympäristö-ystävällisyys ovat sydämemme asia.

2. Desinfiointi
–  Avalon ehkäisee bakteerien leviämisen pintojen kautta, jolloin hygieniataso on korkeampi.

3. Pinnoitus
– Pintojen kulutuskestävyys paranee huomattavasti ja ne pysyvät siisteinä pidempään.  Ainutlaatuisen pinnoittavan ominaisuuden myötä ”Vanha pinta” uudistuu jokaisen käyttökerran jälkeen ja palauttaa pinnan siivoamisen hankaamisen sijasta riittää pyyhkiminen ja pesemisen sijasta huuhtelu. ”Uusi pinta” ominaisuudet ja kulutus kestävyys paranevat olennaisesti, pinta ei vanhene ja säilyttää arvonsa. Pintojen elinkaari pitenee.

Avalon® tarttuu käsiteltävään materiaaliin muodostaen kestävän, suojaavan pinnan, jolta lika on jatkossa helppo poistaa. Aine on läpinäkyvää eikä se muuta pinnan tuntumaa tai tee siitä liukasta. Tuote levitetään suihkuttamalla tai nukkaamattomalla liinalla, jolla pinta voidaan myös hangata kuivaksi ja kiiltäväksi. Ainutlaatuisen pinnoiteominaisuuden vuoksi pinnasta tulee jokaisen käyttökerran myötä helpommin puhdistettava, mikä vähentää eri puhdistusaineiden tarvetta ja työtä. Yksilölliset käyttöohjeet saat meiltä.

Avalon-arjen-tuotteet-puhdistavat

Hyvät bloginlukijat, nyt on aika haastaa itsensä ja bloginkirjoittaja uuden alussa. Oletko eri mieltä, mitä ajatuksia Sinulle heräsi tai haluatko jakaa kokemukseni Yhtiömme sivuilla – kirjoita asiasta meille.

Seuraava blogini kutsuu Sinut yhteiselle siivousmatkalle omassa kodissasi. Tavoitteena on ”puhdas koti jouluksi”. Blogissa käymme läpi keittiön, kylpyhuoneen / WC, yleisten tilojen pinnoittavan siivouksen ainutlaatuisella Avalon® tuotteilla. Tämän jälkeen älyttömien ”lianräjäytyspesuaineiden” käyttö muuttunee veden kaltaiseksi pesuksi.  Tilaathan Avalon® tuotteet valmiiksi, matkasi voi alkaa.:)

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!Please leave this field empty.